Wij zijn Flexi

Hoe richt je een kantoor sfeervol in, zit je ergonomisch en werk je al die kabels weg? Het zijn vragen die wij dagelijks horen. Daarom zijn wij meer dan een leverancier. Wij bieden een totaaloplossing, van het eerste advies tot de montage.

Hoe richt je een kantoor sfeervol in, zit je ergonomisch en werk je al die kabels weg? Het zijn vragen die wij dagelijks horen. Daarom zijn wij meer dan een leverancier. Wij bieden een totaaloplossing, van het eerste advies tot de montage.

Een gezonde en fijne werkplek
Fijn werken met Flexi = totale ontzorging
Korte lijnen = snel geregeld

Bij Flexi (voorheen Flexicomfort) houden we van eerlijke, open en persoonlijke relaties. Daarom leren we je graag beter kennen. Vertel ons wat je belangrijk vindt. Zijn er gezamenlijke werkplekken gewenst of flexplekken nodig? En hoe zit het met de akoestiek? Wordt er veel gebeld of vaak overlegd? Kan iedereen zich nog goed concentreren? Om maar een paar voorbeelden te noemen. Met onze vindingrijkheid, uitgebreide assortiment en productkennis vinden we altijd een oplossing, ook voor jou.

Bekijk onze projecten voor inspriatie

Alles is professioneel en servicegericht afgehandeld.

Guy-Georges Trigallez
STRAAT Museum

Een stapje extra zetten voor jouw werkplek is voor ons vanzelfsprekend.

Gezonde werkplek, gezond bedrijf

Investeer in een werkomgeving die niet alleen functioneel is, maar ook bijdraagt aan het welzijn. En daar helpen we je graag bij!

Gezond werken

Onze kantoorinrichting heeft invloed op de productiviteit, tevredenheid en gezondheid. We verbeteren het werkleven door een fijne, mooie en gezonde werkomgeving. Een opmerkelijke werkplek waar mensen zich goed voelen.

“Wij gunnen iedereen een fijn werkleven op kantoor”

Fred Schimmelpennink
Flexi

Werkplekken evolueren

Waar je voorheen statische bureaus zag, zijn zit-sta bureaus en actief zitten nu de trend. Ook zijn akoestische stilteplekken populair. Deze bieden een oase van rust midden in de hectiek. Waar hebben jullie behoefte aan?

Fijn werken met Flexi

Wij zijn meer dan een leverancier en bieden een totaaloplossing, van het eerste advies tot de montage. Onze werkwijze in 6 stappen.

Stap 1

Advies.

Van werkplek, naar jouw maatwerkplek. Jouw situatie en wensen zetten wij om naar een sfeervolle, fijne en gezonde werkomgeving. Van klein tot groot.

Stap 2

Levering.

Leveren doen we persoonlijk. Wij gaan verder dan de voordeur en leveren tot op de werkplek. We werken netjes en nemen alle verpakkingen weer mee.

Stap 3

Inrichten.

Monteren doen we op locatie. Van tevoren bepalen we waar de producten geplaatst worden, zodat je fijn, efficiënt en ergonomisch kunt werken.

Stap 4

Instructie.

We leren je vervolgens hoe je jouw nieuwe werkplekken optimaal en ergonomisch kunt gebruiken. Samen met jou stellen we je nieuwe producten in.

Stap 5

Service.

Zit je toch niet lekker of zijn er extra werkplekken nodig? Geen probleem, dat regelen we snel voor je. Ook een weekje gratis proefzitten is gewoon mogelijk!

Stap 6

Garantie.

Heb je een klacht of ben je niet tevreden, dan lossen we dit snel voor je op. Uiteraard zit er ook fabrieksgarantie op de producten.

Vacatures.

Ben je klaar om samen met ons opmerkelijke werkplekken te creëren? Bekijk dan de Flexi vacatures.

Vacature

Medewerker buitendienst

Schrik jij niet van een simpel bouwpakket? Kom dan als medewerker buitendienst de mooiste werkplekken bouwen en richt ruimtes sfeervol en ergonomisch in. Vervolgens geef je werkplekinstructies voor optimaal gebruik. Word jij onze nieuwe collega?